2009. május 3., vasárnap

Kiskönyvbe valók!

Pár megjegyzés így utólag: ez itt 22 darab kiskönyvbe való. A 23. a Pocoké, és az övét nem sikerült befotóznom.
Vannak olyan kiskönyvek, (szám szerint tíz) amiket még nem adtam oda a gazdájuknak, remélhetőleg ők ezeket most nem látják. Ha esetleg mégis; a fotók szerencsére nem sikerültek olyan jól, hogy visszaadják a valóságot, úgyhogy holnap remélhetőleg azért meglepetés lesz nekik is:).
Viszont rengeteg munkám van benne, szóval jöhetnek a kommentek (egyet nem kritizálhattok és az a Degué, (egyértelmű, ugye, hogy kié melyik?) mert azt nagyon éjszakába nyúlóan csináltam már, és nagyon ronda lett az írás...
Ui.:Hát igen..ha kifogásokról van szó, hogy miért nem tanulok az érettségire, ez elég jó (volt).

5 megjegyzés:

pepita írta...

á, ezek nagyon durván jók. mindegyik irdatlan igényes és szép lett. kreativitásból ötös vagy! ja, meg a szépérzéked is a helyén van.:)
amúgy mit kéne tanulni? mert én részemről nem igazán tanulok...

Karmó írta...

:D köszönöm!!! hát én tegnap még arra gondoltam, hogy átnézem a magyart, de mostmár tudom, hogy nulla tudással is simán lehetett ötös valaki. ez nagyon durva. azért holnap a matekhoz kéne valami tudás is. meg a törihez is..áááá. mikor lesz az olasz? nah, meg hogy ment a mai? én 11kor végeztem és lázár ervint választottam (naná!:)) és fent vannak az origon a magyar megoldások, az első részé.

pepita írta...

áh, amúgy nem tudom, hogy mitől függ a sikeresség, de szerintem nem a vizsgázótól, és nem is a feladatsortól, hanem kábé random módon megy ez. remélem azért átmegyek mindenből. a matek a legkétségesebb. az olasz meg két hét múlva lesz, remélhetőleg addig még rám ragad némi tudás. amúgy meg hiába nézem meg a megoldásokat, túl rossz a memóriám, még kábé a feladatokra sem emlékszem.

Mennyei Mandarin írta...

jujj ott az enyém is:) annyira szépek!

Strawberry Killer írta...

Egyszer már átfutottam ezt a posztot, de most időm is volt nézegetni. Hát igényesek. Nagyon durván. Meg jók is lettek. Most kicsit elásom magam a saját összecsapott dolgaimmal.