2009. május 27., szerda

Flyer

A szövegezés nem az enyém, ellenben Dócának
majd kell az engedélye, hogy szerepeltethessem a képen. Ugye?:)

5 megjegyzés:

oféli írta...

egész jó ez a kis cucc. SzJ Stúdió :D Amúgy hogy ment a zenetöri?
Ja, és a karácsonyi ajándékod még mindig itt tengődik ide-oda a lakásban. Egyszer már odaadom tényleg.

Karmó írta...

hát..izé: szerintem jól ment, de az ötös nem biztos hogy meglesz, pedig az lenne az igazán jóóó:)
ellenben a matekom hármas lett, igaz, hogy az alsó határról nézve, de akkoris:D hát ennek csak egyetlen megoldása van: találkozzunk valamikor (bár nem akarom más elől elvenni az időt:P és egyébként meg tudom, hogy sokatsokat tanulsz.éstényleg.) neked olasz?

oféli írta...

az olasz jól ment, még a hallásértés is, de a többi részében olyan banális hibákat ejtettem, hogy ég a fejem. ja, találkozhatunk vmikor, csak akkor mondd meg, hogy mikor. én délutánonként érek rá. például kedd délután simán összefuthatnánk, úgyis mindenki bemegy a suliba.
amúgy olaszra meg művtörire tényleg tanultam, de sajnos azóta összesen két napot sikerült.. úgyhogy nem tanulok sokat. sőt!

Karmó, a híradó:) írta...

kedd délután. ezt megbeszéltük:) szólok, mert arra való tekintettel hogy nem vagy fent iwiwen nem kapod meg a csodás leveleket, miszerint: 1500 ft keddre a fáninak, mert tanárajándékokat vesz belőle az évfolyam jesz. aztán: a tablónkra (ami így talán mégiscsak kész lesz..) ami egy hirdetőoszlop: kéne írnod (Mandarína ez neked is mind szól!!) egy hirdetést magadról ami rád jellemző: lehet társkeresés, oktatás amit csak szeretnétek..és akkor majd emellé jönnek a fotók amik készültek rólunk. az irományt június 14.éig legkésőbb el kell juttatni a fáninak vagy az eszternek. és még egy plusz pénzes: ha minden igaz akkor 6ezer ft (!!!) kéne a bankettre ami a mostaniak szerint (mert eddig nagyjából negyven helyet talált ki a pötyi meg a süti:D) az A38on lenne. (a pénz: italfogyasztás nekünk, meg gondolom a kaja is benne van illetve ebből hívják meg a tanárokat is gondolom italok meg ételek szempontjából.) beszéltem. uff.

oféli írta...

okés, köszi a híreket.:)