2008. szeptember 25., csütörtök

2008. szeptember 23., kedd

Untitled


Elkezdtem írni, ponosabban egyelőre csak felvázolni egy sci-fi történetet, és ő volna az egyik karakter. Amolyan félig ember, félig gép lény volna, és igen, szándékosan fehér a szeme. X) Ő ilyen.
A rajz pedig még erősen skicc stádiumban van, mivel a suliban nem állt rendelkezésemre semmi eszköz, a grafiton kívül.

2008. szeptember 17., szerda

Trinity Blood wallpapers


Íme két általam készített háttérkép. A képek a Trinity Blood című mangából származnak. A felsőn Abel Nightroad, az alsón Tres Iqus látható.

2008. szeptember 13., szombat

Válogatás...

több mint öt év munkájából. Ez most úgy hangzik, mintha olyan jók lennének, de ez nem így van. De most már régi festményeket meg rajzokat nem fogok felrakni, mert ennyi bőven elég belőlem, ami régi és én csináltam hasonló témában. Tudom, hogy az összes tele van hibákkal. De mégis én csináltam. És valamiért szeretem őket.

Nemez táska (egyenlőre befejezetlen)

A terv Mandarína kisasszony munkája. Az első lépések.
Fürdőszobai idill.
Fél-kész.
A legutóbbi verzió.
Szeretnék még rá gyöngyöket, meg vállpántot természetesen, meg beakarom bélelni és a tetejét beszegni, és cipzárt bele. És kész:)

Kész cirkusz

A város szürke volt a rátelepedő esőfelhőktől. Monotonon kopogtak az esőcseppek a nedves földön. Fásult arcú, kimerült emberek mentek hazafelé gépiesen a munkából. Egész egyszerűen egy újabb lehangoló nap közeledett a végéhez.
Fáradtan indult haza az iskolából. Még zúgott a feje az egész napos tanulástól, de már a leckén járt az agya, vajon meg tudja-e oldani és ha igen, akkor marad-e ideje befejezni a könyvet amit olvas.
Időközben megérkezett a megállóba. A busz hamarosan befordult, tekintélyes mennyiségű vizet zúdítva a várakozókra.
Összecsukta az ernyőjét és felszállt, majd igyekezett úgy állni, hogy a lehető legkevésbé legyen útban. A harmadik megállónál szállt le, majd elindult egy forgalmas kereszteződés felé. Lévén, hogy a lámpa már villogott, megállt. Volt, aki úgy gondolta, még átér, nem volt szerencséje. Pont egy beforduló alá lépett. Felbolydult az utca. A fásultság semmivé foszlott, mit egy álarc. Mindenki rohant nézelődni. Ordítottak, hadonásztak, mutogattak a haldoklóra.
Elővette a mobilját és tárcsázta a mentők számát. Láthatólag ez csak neki jutott eszébe, mindenki más szinte élvezettel szörnyülködött a történteken.Utálkozva fordult el. „Kész cirkusz ez az egész.” Sietős léptekkel indult meg az esőben, hogy minél messzebb kerüljön a bámész tömegtől.

----------------------------------------------

Ezt a novellát irodalom órára írtam, a megkötés annyi volt, hogy a "Kész cirkusz" kifejezésnek ell kell benne hangzani. Mivel Ofélia jelezte, hogy érdekelné, felteszem, hátha más is kíváncsi rá.

May I Kiss You?


Tegnap kissé unatkoztam és fotózhatnékom támadt, azonban otthon nem volt elérhető alany, akit modellkedésre bírhattam volna, így maradtam én. Szóval ez itten egy nagyon dárk vámpír kép. ;)

Deathstars koncert




2008. 02. 18. Avalon club, Deathstars koncert.
Tudni kell, hogy fényképezőgép nélkül nem megyek koncertre, a Deathstars meg különösen a szívem csücske, tehát jó rajongóhoz méltón az első sorból kattintgattam, és ez a négy lett végül a legelfogadhatóbb.
Kép 1: Cat, gitár
Kép 2: Skinny, basszus gitár
Kép 3: Whiplasher, ének
Kép 4: Cat (gitár) & Whiplasher (ének)

2008. szeptember 12., péntek

The World is Yours


Valamelyik órán borzasztóna unatkoztam és épp egy zene füzet volt a kezem ügyében. Íme az eredmény, megint csak ps-el kékről feketére változtatva (a sárga színek eredetileg is benne voltak :).

2008. szeptember 11., csütörtök

Love You to Death



Csontváz rózsával, invertálva. Egyértelműen a Type O Negative nevezetű zenekar Love You to Death című száma által ihletve. :)

Nemez fülbevalók





Victim



Ismét egy régebbi toll rajz. Ezen csak a színt állítottam át ps-ben (kékről feketére).

Második eresztés: Saját fotók (vegyes)

Valószerűtlenül kék
Hallgat
Tetők felett
bakáts téri templom
Alsógöd
Csipke-levél
Évi
Dóca
Horvátország

Első eresztés: Photoshoppos munkák

Évinek csináltam még régebben. Tudom, hogy a pontos szöveg 'giant'-tal volt, de nekem ez most jobban tetszett.
Egyik első munkám.

2008. szeptember 10., szerda

This is the End



Régebbi toll rajzom, kicsit után photoshopolva, mert így jobban néz ki. ;) Ihletve Jim Morrison és az önutálat által.